Restaurant open

Gezien de lange duur van de corona-maatregelen hebben wij binnen de stichting gekeken naar mogelijkheden voor bewoners om elkaar, op een veilige manier, te ontmoeten. Aangezien de horeca binnen Park Boswijk is te vergelijken met de horeca in het hotelwezen, hebben wij besloten het restaurant te openen voor koffie-mogelijkheden in de ochtend en diner in de avond.

Met ingang van maandag 30 november is het van maandag t/m vrijdag mogelijk koffie te drinken in het restaurant, van 10.30 uur tot 12.00 uur. Hier geldt een maximum van 16 bewoners.

Openingstijden restaurant

Het restaurant zal met ingang van woensdag 2 december a.s. iedere woensdag tot en met zondag open zijn van 17.00 tot 18.30 uur voor het diner. Wij verzoeken u vriendelijk te reserveren via de receptie, in verband met het maximumaantal van 16 bewoners.

Deze faciliteiten zijn alleen beschikbaar voor bewoners van Park Boswijk en niet voor gasten van buitenaf (ook geen familie).

Denkt u eraan een mondkapje te dragen op weg naar het restaurant en als u rondloopt? Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Op deze manier kunt u op een veilige manier samenkomen.

Met vriendelijke groet,

Stichting Park Boswijk, Bart Magielse – bestuurder a.i.