Het vernieuwde Park Boswijk officieel geopend

Doorn, 14 juli 2021. Na een jarenlange verbouwing is op woensdag 14 juli door burgemeester Naafs en mevrouw Van Harinxma thoe Slooten-Wentholt, echtgenote van wijlen burgemeester van Doorn mr. A. baron van Harinxma thoe Slooten, het vernieuwde Park Boswijk in Doorn officieel geopend. Een moment waar de bewoners van Park Boswijk lang naar uit hebben gekeken.

“Het was even geduld hebben voor onze bewoners”, aldus Joanne Korrel-de Boon, sinds mei van dit jaar de nieuwe General Manager van het seniorencomplex Park Boswijk. “Maar de verbouwing was hard nodig.” Aan de buitenzijde zijn onder meer de gevels volledig gerenoveerd, de gebouwen verder verduurzaamd, en is de parkachtige tuin opnieuw aangelegd. Ook zijn de appartementen grotendeels gerenoveerd met onder andere nieuwe keukens en badkamers en heeft het centrale centrum van Park Boswijk – De Brink – een complete nieuwbouw gekregen.”

 

“Vooral dit laatste is voor de bewoners ontzettend fijn, want De Brink is als het ware de woonkamer van onze bewoners. Niet alleen komen ze hier samen voor de talloze clubjes, activiteiten en verenigingen, maar hier zijn ook de Brasserie, het Grand Café, de Coffee Corner, de supermarkt, de kapper, de pedicure én de receptie, waar onze bewoners voor uiteenlopende vragen terechtkunnen, bijvoorbeeld voor hulp van de klusjesman of met eventuele zorgvragen. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Samen met de interieurarchitect is er gezorgd voor een sfeervolle ambiance, waarin onze bewoners zich hopelijk allemaal thuis zullen voelen.”