Coronamaatregelen

In het Boswijkbulletin lieten wij u weten dat het restaurant per direct is gesloten, ook voor de activiteiten die daar plaatsvonden. Wij begrijpen dat dit voor velen van u erg moeilijk is, maar ook voor de Stichting is het lastig om te besluiten wat wel of niet mogelijk is. Wij hebben hierover ook overleg met de BC.

U woont hier allen zelfstandig, maar u verlangt ook van de Stichting dat zij haar rol oppakt bij het hanteren van de coronamaatregelen, zoals afgekondigd door de overheid. Wij hebben daarom het besluit genomen om onze maatregelen, zoals het sluiten van het restaurant, af te stemmen op de bijzondere doelgroep in Park Boswijk – senioren waarvan een deel een risicogroep is -, de beperkte ruimte die momenteel beschikbaar is en bewoners die zich niet aan de regels van Park Boswijk willen houden.

Wij zorgen ervoor dat onze supermarkt goed bevoorraad is en u kunt maaltijden op uw appartement laten bezorgen.

Coronaspreekuur

Met ingang van vrijdag aanstaande starten wij een telefonisch spreekuur waar u terecht kunt met vragen over de coronamaatregelen. Dit telefonisch spreekuur is:

 Iedere vrijdag van 10.00 – 11.00 uur

en wordt gehouden door Wilma van der Meulen-Markus. Zij kan u toelichten waarom bepaalde dingen wel of niet mogen in Park Boswijk. U kunt haar bereiken via de receptie: 0343 519 911.

Met vriendelijke groet,

Stichting Park Boswijk, Bart Magielse – bestuurder a.i.